ugrás a nyitólapra
A Kosár tartalma
nettó érték:
0
ft
bruttó érték:
0
ft
Joginyilatkozat
Kérjük, hogy a www.illatkert.hu weboldalainak megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi nyilatkozatot. A weboldalaink megnyitása a részéről az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadásának minősül.
Szerzői jogok
A www.illatkert.hu weboldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A jogtulajdonos az e-Trading Kft. Cégünk minden jogot fenntart. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, terjesztése, átruházása, reprodukálása - kizárólag a cég tulajdonosainak előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet. Az e-Trading Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – kizárólag saját, személyes használatra – ezen oldalak kivonatait számítógén tárolja, vagy kinyomtassa.
Az e-Trading Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az e-Trading Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.
Az e-Trading Kft. weboldalain esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.
A www.illatkert.hu név az e-Trading Kft. bejegyzett védjegye.
Az e-Trading Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez az e-Trading Kft. weboldalai kapcsolódnak.
Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az e-Trading Kft. azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben vagy egészben) felhasználhatja. Ezzel azt is vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az e-Trading Kft.
Információ
A www.illatkert.hu weboldalain közzétett információ és adatok tájékoztató jellegűek, a www.illatkert.hu szerkesztősége – ha a törvény másképpen nem rendelkezik – nem vállal felelősséget azok pontosságáért, megbízhatóságáért és teljeskörűségéért, az azok felhasználásából eredő esetleges károkért. Az adatok és az információ felhasználása a felhasználó felelősségére történik.
Személyes adatok kezelése
On-line megrendelés esetén az interneten keresztül meg kell adnia részünkre nevét, postacímét, és e-mail címét, illetve megadhatja telefonszámát. A rendszer minden megrendelés során automatikusan rögzíti a számítógépe IP címét, amivel lehetővé teszi számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, illetőleg diagnosztikai célokra történő alkalmazását. Adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a www.illatkert.hu szerkesztősége ezen adataidat nyilvántartsa és kezelje mindaddig, amíg kifejezetten nem kezdeményezi adataid törlését. A www.illatkert.hu szerkesztősége kijelenti, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli.
Az internet biztonsága
Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.
Mivel az e-Trading Kft. nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így az e-Trading Kft. nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, az e-Trading Kft. honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért.
© 2005-2020. e-Trading Kft. Minden jog fenntartva.
Arculat & programozás: e-Trading Kft.